Κείμενο:ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ
Σκηνοθεσία:ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ

Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά): Κατερίνα Γεωργάκη, Μάιρα Γεωργάρου, Άρης Δελαγραμμάτικας, Χριστίνα Κουλουμπή, Μανώλης Κλωνάρης, Γιώργος Μπανταδάκης, Σταύρος Νίνης, Σωτήρης Σουριανός, Βασίλης Τσιγκριστάρης

Σκηνικά - Κοστούμια:ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ
Κίνηση - Χορογραφίες - Φωτισμοί:ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΛΛΙΑΣ
Μουσική επεξεργασία - VideoArt:ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ
Στίχοι:ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ
Βοηθός σκηνοθέτη:ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΩΡΓΑΚΗ
Βοηθός ενδυματολόγου:ΕΡΡΙΚΑ ΑΛΑΜΑΝΟΥ
Υπεύθυνη γραφείου παραγωγής:ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ


https://www.viva.gr/tickets/cinemas/porto-rafti/alex-cinema/

''Ο ΘΗΣΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ'' ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟΜετά την Αργοναυτική εκστρατεία, η Κάρμεν Ρουγγέρη και η Χριστίνα Κουλουμπή αναλαμβάνουν να σκηνοθετήσουν τον μύθο του Θησέα και του Μινώταυρου. Φέτος λοιπόν στο ΙΜΚ τα παιδιά και όχι μόνο, θα παρακολουθήσουν την πορεία του πιο δημοφιλή ήρωα της μυθολογίας μας, μετά τον Ηρακλή, μέσα σε μια προσεγμένη, σε όλες τις λεπτομέρειες, παράσταση.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο διάδοχος του θρόνου των Αθηνών, Θησέας, αφού έμαθε από την μητέρα του, Αίθρα, για την καταγωγή του, και αφού πήρε κάτω από ένα μεγάλο βράχο, τα πέδιλα και το σπαθί που του είχε αφήσει ο πατέρας του, Αιγέας, βασιλιάς των Αθηνών, ξεκίνησε από την Τροιζήνα να πάει στην Αθήνα να τον συναντήσει. Όμως δεν άκουσε την συμβουλή της μητέρας του να ταξιδέψει με καράβι, προτίμησε να πάει από την ξηρά. Έχοντας ως πρότυπο, τον Ηρακλή και τους άθλους του, ήθελε να ακολουθήσει ένα πιο δύσκολο και δύσβατο μονοπάτι, ώστε να καθαρίσει τον δρόμο από τους εγκληματίες και τους ληστές που λυμαίνονταν την περιοχή.