Προσεχώς


Σκηνοθεσία: Oleh Malamuzh

Σενάριο: Jeffrey Hylton

Ηθοποιοί: Nataliia Denysenko, Artem Pyvovarov, Nazar Zadniprovskyi

Διάρκεια: 95

Έτος παραγωγής: 2023 


''ΜΑΒΚΑ: ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ (Μεταγλωττισμένο)


ΥΠΟΘΕΣΗ

Η Mavka, ένα πνεύμα του Δάσους, καλείται να διαλέξει ανάμεσα στην αγάπη και τα καθήκοντά της ως φύλακας της Καρδιάς του Δάσους, καθώς ερωτεύεται έναν άνθρωπο - τον ταλαντούχο νεαρό μουσικό Lukash. Η ιστορία μιλάει για τη μαγική δύναμη της αγάπης. Αυτό το είδος της αγάπης που αφήνει τους ανθρώπους να βρουν τη μαγεία μέσα τους και αποκαλύπτει δυνατότητες που ενδυναμώνουν τους ανθρώπους να καταφέρουν το αδύνατο και να υπερισχύσουν απέναντι στο κακό. 


Σκηνοθεσία: Kenneth Branagh

Σενάριο: Michael Green & Agatha Christie

Ηθοποιοί: Kenneth Branagh, Kelly Reilly, Jamie Dornan, Tina Fey, Camille Cottin, Kyle Allen, Riccardo Scamarcio, Jude Hill, Michelle Yeoh

Διάρκεια: 103 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ


''ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ''


ΥΠΟΘΕΣΗ

H ταινία διαδραματίζεται στην απόκοσμη, μεταπολεμική Βενετία την Παραμονή των Αποκριών και αποτελεί την επιστροφή του διάσημου Ηρακλή Πουαρό που καλείται να λύσει ένα τρομακτικό μυστήριο. Συνταξιούχος πλέον και αυτοεξόριστος στην πιο λαμπερή πόλη του κόσμου, ο Πουαρό παρευρίσκεται απρόθυμα σε μια συνεδρίαση σε ένα παρακμιακό, στοιχειωμένο παλάτι. Όταν ένας από τους καλεσμένους δολοφονείται, ο ντετέκτιβ βρίσκεται μπλεγμένος σε έναν απαίσιο κόσμο σκιών και μυστικών.